This is us

This is us

lørdag den 5. november 2011

Lara Croft - here I come!!


Så er der liv igen :) Har brugt de sidste par måneder på, at vænne mig til mit nye singel liv, sluge et par kameler eller fire, og finpudse formen inden min bikini-optræden!

Så nu er jeg klar til at tage kampen op med Lara Croft. Man må som regel ikke rose sig selv (længe leve janteloven), men jeg vil nu give mig selv et skulderklap alligevel, jeg har opnået det her på egen hånd, ingen har gjort det for mig og jeg er i mit livs form. Fødselsattesten siger 36 (i sidste måned), men jeg har det bedre og ser bedre ud end jeg gjorde for 10 år siden - og at jeg samtidig er mor til 3 fantastiske børn er jo intet mindre end vidunderligt!

Annoncerede i sidste indlæg efter en fotograf, og han meldte sig på banen kort tid efter! En gammel bekendt, som oven i købet har været min kæreste engang for 18 år siden, da jeg flyttede til København. Han har startet http://www.battling.dk/ og tager nogle temmelig fantastiske billeder!! Jeg er i hvert fald begejstret!!


Så onsdag i denne uge var den store "foto-shoot-dag", og hold op hvor var det fantastisk! Dagen startede hos min søde veninde Mie der er indehaver af Salon Delux (http://www.salon-delux.dk/), hvor søde Rasmus sørgede for "Lara Croft" frisure, og jeg følte mig som en super-star da jeg gik derfra - TAK RASMUS!!

Line har doneret den sagnomspundne Blue Glue Bikini http://www.bluegluebikini.dk/ og havde lånt mig nogle forskellige, så jeg poserede i adskillige bikinier, træningstøj og den "lille sorte", inden dagen sluttede af med en tur i Furesøren... Havde i et svagt øjeblik lovet at hoppe i vandet i min nye bikini, upåagtet hvornår på året jeg nåede i mål - og havde besluttet mig for at holde ord - så der var ingen vej udenom, jeg måtte en tur i vandet :) Kan afsløre, at det var en temmelig kold fornøjelse - men samtidig super fedt - og når man sådan har en fotograf med, er det ikke altid nok at hoppe i en enkelt gange.... Så jeg måtte i baljen ikke mindre end 3 gange!!  
Har dog ingen planer om at slå mig ned som vinterbader - jeg frøs så meget resten af dagen, at jeg måtte sidde med jakke på inde på mit kontor, selv om der var tændt for varmen ;) Så den aktivitet lader jeg andre om!

Jeg må vist endnu engang sende en tak til mine forældre, for mine fantastiske gener, som responderer så fantastisk på min træning.... Umiddelbart ville det jeg har opnået de sidste måneder have krævet et uatal af styrketræningstimer, og mange, mange cardiotimer, men jeg har bare "druknet" mig i Bodypump-, Bodyattack- og BodyFlow timer samt et par løbeture ind imellem - og formentlig i en noget større mængde end den almindelige fitness-udøver ville overkomme, men dog alligevel. Så jeg må være levende bevis på, at holdtræning i den grad kan flytte kroppens fysiske form, hvis du vel at mærke hele tiden udfordrer dig selv og dine mentale grænser. Udbyttet af dine Pump-timer er hvad du selv gør det til. Hvis du altid løfter den samme vægt i alle øvelser, bliver du ikke stærkere og udfordrer ikke dig selv, så kroppen vænner sig til den mængde træning du laver! Så gør noget godt for dig selv og tag lidt ekstra vægt på næste gang - det betaler sig ;-)

" Man ved ikke hvad man kan - før man har gjort det" - mit nye mantra, som jeg har tænkt mig at holde fast i.... og så har jeg også besluttet at holde fast i min "nye" krop - den er helt fantastisk og det føles fedt at bo inden i den!


Forude venter nu oplevelser og nye eventyr - overvejer at sende en ganske særlig person et takkekort til jul - det er jo trods alt i sidste ende hans skyld, at jeg langt om længe nåede i mål.... også selv om det ikke lige var sådan her jeg havde forventet at det skulle lykkes!

Nu skal jeg ikke blive alt for sentimental, men må lige bruge 2 linjer på for det første at takke alle de ganske særlige mennesker jeg har i mit liv, jeg er dybt i mit hjerte taknemmelig for alt jeres støtte og opbakning igennem alt det der sker, og også en tak til alle de søde mennesker jeg møder på min vej (særligt i Dansk Fitness), som kommer med opmuntrende udsagn og positive tilkendegivelser - det betyder så meget, og jeg bliver glad når jeg opdager, at I rent faktisk følger med på min blog - så TAK!

Håber at I alle yder en lille smule mere, næste gang i står i træningscentret - husk - du er den eneste der kan gøre en forskel.... 

Knus herfra 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar