This is us

This is us

onsdag den 27. april 2011

Strudsemetoden – der ikke virker og livstegn fra de ”døde”…

Har tænkt hårdt og længe over dette indlæge, men er ikke blevet klogere på, hvad jeg skal skrive eller hvad mit indlæg skal handle om, så nu skriver jeg bare og så ser vi hvad der dukker op…..

Er i en situation, hvor jeg ikke engang er sikker på, at der overhovedet er nogen som følger med længere, men det må jo så være straffen for ikke at holde bloggen opdateret og føde læserne med saftige indlæg i et passende interval – det er jo svært at forvente at nogen har lyst til at følge med i noget, hvor der ingen ting sker!!

Og det er vist bare sådan det har været siden sidste indlæg – der er ikke sket noget som helst… Jeg har forsøgt at praktisere ”STRUDSEMETODEN” – velkendt hjemme hos os, som når man stikker hovedet i jorden og forventer at ingen kan se én – altså forsøger at forsvinde, uden at det fysisk kan lade sig gøre, og man alligevel før eller siden må se omverdenen i øjnene og gå til bekendelse!

Jeg forsøgte at forsvinde fra bloggen, fra træningscentret og vist mest af alt fra mig selv – kigge indad og slutte fred.

Har forsøgt at forene mig med min krop og den kvinde jeg er med numse, hofter og sul, og synes faktisk at det i nogen grad er lykkes… Ja altså indtil en vis grænse, for det er jo fint at gå rundt derhjemme og synes at man er skøn og dejlig når man kan tage en lidt for stor kjole på i A-facon (gad vide hvem der fik den geniale idé, at opfinde en forfinet udgave af teltet, så vi kvinder der er lidt trætte af vores krop, kan forsvinde i gevanter der bare gør os endnu større end vi i virkeligheden er….???) og så bilde sig selv ind, at alt er i skønneste orden.

Det er straks noget andet, når virkeligheden banker på og kalenderen fortæller, at der nu kun er 15 dage til turen går til Grækenland! Jeg må konstatere, at jeg vist må indtage de græske sandstrande i flyverdragt!! Havde nu i min hjerne en forestilling om at være trimmet og smækker – og se vanvittig fantastisk ud i min nye Blue Glue Bikini, men den hænger pænt og venter på en bøjle et sted, for jeg nægter at ”gøre krav” på min belønning før jeg når mit mål, og hvis det så betyder at jeg skal til at vinterbade, bare for at kunne flashe min nye bikini når jeg når så langt, ja så gør jeg også gerne det!!  Og det er så sådan det går, når man ikke kan finde ud af at lukke munden og sige ”NEJ TAK”.

Overvejer hvordan jeg får indlagt dræn i min flyverdragt, så jeg i det mindste ikke også falder om af hedeslag, men jeg har endnu ikke fundet en optimal løsning (gode forslag modtages gerne!!). Det skal også lige nævnes, at det er en temmelig håbløs affære, at finde en forretning med et fornuftigt udvalg af flyverdrager på denne tid af året, men med en målrettet indsats lykkes det muligvis…

Jeg er dog vældig meget i live, har ingen dårlig samvittighed, det er livet dog trods alt for kort til, og jeg har nydt hvert et stykke chokolade (og andre forbudte sager) jeg har spist de sidste uger!

Jeg kom dog i weekenden til en erkendelse af, at det godt nok er en stor skam, at have et klædeskab fuld af så meget fantastisk tøj (og tro mig, der er rigtig, rigtig meget), uden at kunne passe det hele. Og jeg vil i virkeligheden virkelig, virkelig gerne have fingre i den BLUE GLUE BIKINI, så mon ikke jeg bare skulle øve mig i at sige ”NEJ TAK”, tage hovedet op af jorden, komme afsted til BODY-ATTACK, ringe til Lars og aftale en træningstid, løbe en tur i solen og nyde alle de skønne frugter og grøntsager som denne fantatisk årstid bringer med sig… Det er i hvert fald planen, og hvis jeg ikke tager meget fejl, skal det nok hjælpe mig derhen hvor jeg gerne vil være!

Jeg har i meget langt tid undgået Lars – det er jo ærlig talt temmelig pinligt, at mødes med sin personlige træner, når man ikke lige får gjort det der er aftalt…. Og det har været meget let at springe udenom, for Lars bad mig om at sige til, når vi skulle træne og måle igen! Men det har jeg gjort nu, han behøver nok ikke tage en fedttang med lige nu, men træningen med Lars vil jeg virkelig gerne holde fast i. Det er super-fedt at blive presset på den måde og jeg kan igen kun anbefale personlig træning. Uanset hvad dit mål er. Personlig træning er for ALLE – det er derfor det er personlig træning. Træning til dig, for dig, med dig og KUN DIG! Tid til DIG ALENE med din TRÆNER i 1 TIME, med fokus på DIT MÅL og DINE BEHOV…. Og tro mig – du vil elske det for du finder ud af hvad du rent fysisk er i stand til at udrette. Og man ved ikke hvad man kan – før man har gjort det!

Jeg håber, at jeg ikke har tabt Jer alle sammen, men at der stadig er en enkelt eller to, som har lyst til at følge med – i sidste ende er vi jo alle sammen bare mennesker, jeg håber bare, at jeg med min blog og min ærlighed kan være med til at inspirere andre til også at gøre lidt mere for sig selv. Få lidt mere fokus på den individuelle sundhed og få skabt lidt fokus på de valg vi træffer for os selv og vores krop hver eneste dag…. Og mon ikke Lara Croft dukker op en dag??? Jeg tror det ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar